23 april 2010

Jahaja

Hej kompisar!
Tiden går fort när man inte bloggar... Jag skulle på fullaste allvar ta en inspirationspaus i ett par dagar. Men det var så skönt att inte sitta framför datorn dagarna i ända att jag tog paus några dagar till. Sen glömde jag bort att blogga. Sen iddes jag inte. Sen visste jag inte vad jag skulle skriva om. Och nu då? Ja, inte vet jag vad vi ska göra av detta. Jag jobbar ju! Och Helmutpappan är hemma med Helmsalicious. Han har sagt att han kan vara vikariebloggare för mig. Vad tycker ni?

Annars är det som ni förstår mycket som har hänt. Till exempel så har...

... Helmut lärt sig att gå. För hundra år sen. Åh, det är så gammalt att han kan gå så jag förstår inte ens att jag tar upp det. Han var himla tio månader när han lärde sig. Nu är han snart tretton månader.

... han har varit sjuk. Här kämpar han mot RS-viruset klockan 03 en natt i typ mars.

... Helmut har ätit frusna blåbär i en sugmackapär. Sedan städade Helmutmamman ett tag och tänkte att det nog var sista gången han åt färgglada saker i vårt vita bo.


... och sedan har han flutit runt i badet som den färgglada sötkork han är.

... och Helmutmamman har åkt iväg till London en sväng och roat sig kungligt på Primark och Pret utan vare sig barn eller karln med väl med syster och pints.

... och därifrån fick Helmut en massa Londonkläder. Bland annat en Arsenal-pyjamas. Han blev inte glad för den, för han håller på Liverpool.

... men solglajjorna var bättre.


... nu i början på april fyllde Helmut ett år, storkillen. Så här såg han ut när han var exakt på minuten ett år. Sova bort en sån begivenhet, vad är det för sätt?

... och vi har lekt spöke...

... och föräldrarna har lekt kurragömma (medan Helmut hade andra saker för sig i köket).

... och så har den där kaninen varit på besök igen. Den trivs inte i fångenskap.

... och alldeles nyss har Helmut varit mera sjuk. Jättesjuk faktiskt. Så sjuk att han fick hälsa på alla doktorerna på Barn 2 i ett par dagar. Men nu mår han bättre.

Ungefär så är det väl här. Nu ska jag bara fundera på vad vi ska hitta på med bloggen. Ni är i alla fall snälla som klappar!

7 kommentarer:

 1. Röstar absolut på att Helmutpappan ska ta över bloggandet ett tag, så får jag se om min Helmutsvärson behärskar svenska språket och klarar av att skriva begripligt :-).

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du gjorde ett gästspel på din egen blogg! ;)
  Hoppas att Helmut varit nog sjuk nu bara.
  En uppdatering någon gång då och då uppskattats verkligen. Om Helmutpappan har samma sköna stil som Helmutmamman så vore det kul med honom vid tangentbordet, om du inte finner lusten igen vill säga! :D

  SvaraRadera
 3. hej!!
  av en slump kom jag att tänka på din blogg. inte varit inne på ett tag, visste inte ens att du haft en bloggpaus.
  men du - fortsätt blogga :) eller helmutpappan.
  Det är så kul o läsa!
  Och jag hoppas att helmut inte är sjuk längre!? :S
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jiho! Om du inte orkar/vill skriva så sweetjesus, låt Helmutpappan vikariera. Råbra idé! Känner mig halt när jag inte vet vad som pågår hos er (lät jag freakisch nu eller?).

  SvaraRadera
 5. kul att du skriver igen! mycket som har hänt, inte kul med massa sjukdomar =( ser fram emot fler inlägg nu ;)

  SvaraRadera
 6. Va kul å se dig/er igen!

  Lillgubben har ju varit mycket sjuk, huffa! Jag hoppas det är färdigt med sånt elände nu och att han mår bra!

  Självklart ska Helmutpappan blogga! Så kan ju du fortsätta att gästinlägga när du känner för det :)

  SvaraRadera
 7. Välkommen tillbaka! Tråkigt att höra att H varit sjuk, men han ser ut att han tillfrisknat bra tack och lov. Blir lite stressad av att han gick redan vid 10 månader, Charles ligger jävligt mycket efter. Måste ha ett snack med honom om det idag. Han är nämligen ganska precis 10 månader och här gås det minsann inte om man inte får skjuta ett soffbord eller en tripptrapp stol framför sig. Och sånt tar jag ju helst inte med mig ut.

  SvaraRadera